-
0
Váš košík je prázdny. :(
Nie je to škoda?
- Naša ponuka
- O nás
- Nápady a triky
- Kalkulačka výsevu
- Kontaktujte nás
-
0
Váš košík je prázdny. :(
Nie je to škoda?
Vyprážané chilli papričky splnené syrom
Pikantné chilli papričky plnené syrom, obalené v trojobale. Chutné jedlo za pár minút
Vyprážané plnené chilli papričky
Ingrediencie:
20 chilli papričiek
130 g srúhaného čedaru
70 g ricotty
50 g na kocky nakrájanej slaniny
3 vajcia
mlieko
strúhanka
čerstvá bazalka
soľ a korenie podľa chuti
1 lyžica olivového oleja
Postup:
Nastrúhaný čedar, na kocky nakrájanú slaninu, ricottu a čerstvú bazalku miešame až kým nevznike cesto.
Chilli papričky umyjeme, odstránime stopky a odrežeme cca pol centimetra od konca. Nožom vyberieme semiačka. Papričky naplníme syrovou zmesou tak, aby trošku vyčievala z papričky. Papričku uzavrieme odrezaným vrchom.
Vajcia rozšľaháme v mlieku a posolíme. Do druhej myštičky si prpravíme múku a do ďalšej strúhanku. Papričky obaľujeme najskôr v múke, potom v zmesi vajca a mlieka. Postup dvakrát zopakujeme a nakoniec papričky obalíme v strúhanke.
Obalené papričky vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista. Hotové papričky kladieme na papierovú servítku, aby sme ich zbavili prebytočného oleja. Podávame s čerstvou kyslou smotanou. Ak je paprička niekomu málo pikantná podávame s omáčkou z papričky TRINIDAD MORUGA SCORPION RED alebo zo žltej odrody TRINIDAD MORUGA SCORPION YELLOW
Dobrú chuť